Teams

Op dit moment heeft Showgroep Xtreme ongeveer 35 leden, variërend in de leeftijd van ongeveer 5 t/m 30 jaar. Zij zijn onderverdeeld in vier verschillende teams.

Peewee Dance TeamPeewee 2015
De meiden van het peewee dance team zijn nog erg jong en beginnen allemaal net. Zij draaien dit seizoen een show met als thema ‘Junior Song Festival’. Op de eerste wedstrijd hebben de meiden laten zien dat ze al goed bezig zijn met de basistechnieken van baton en dans. En wat zijn ze toch schattig!

 

Juvenile Dance TeamJuvenile 2015
Wanneer je de basistechnieken en belangrijke beginselen goed beheerst, mag je door naar het juvenile dance team. Het thema van de show dit seizoen is ‘Party’. Hierin wordt gebruik gemaakt van feestnummers in verschillende stijlen. De meiden laten zien dat twirlen een echt feestje is.

Junior Dance teamJunior 2015
De meiden van het junior dance team zijn al wat ouder en zitten al een aantal jaren bij Xtreme. Zij draaien dit jaar een routine met als thema de popgroep ‘Little Mix’. De meiden stralen tijdens de choreografie op deze populaire muziek, mede door de glamorous outfit.

 

Senior Large Team Senior 2015De dames van het senior large team zijn allemaal leden die al jaren meedraaien. Dit jaar hebben zij gekozen voor het thema ‘Robot’. De strakke choreografie past erg goed op de muziek en de meiden gooiden dan ook hoge ogen tijdens wedstrijden, ook mede door hun outfits natuurlijk!