Solisten

Op dit moment heeft Showgroep Xtreme een aantal solisten en duo’s.

Solo twirling 1-baton
Showgroep Xtreme heeft drie deelnemers aan dit onderdeel. Imani Girigorie doet mee in de categorie pre-teen novice, Jessie Neumann doet mee in de categorie junior novice en Richelle Edens neemt deel in de categorie senior beginner. Imani behaalde op 14 mei jl. promotie en voor Jessie was dit haar eerste wedstrijd als solist 1-baton! De uitslagen van deze wedstrijd zijn te zien bij de resultaten op deze website.

Solo twirling 2-baton
Richelle Edens doet dit jaar voor het eerst mee in deze categorie en werd op de wedstrijd van 14 mei in de categorie senior beginner geplaatst. Richelle is de eerste van Showgroep Xtreme die in deze categorie deelneemt, dus wij zijn erg nieuwsgierig naar wat dit seizoen voor haar gaat brengen!

Duo twirling
Ook in deze categorie kwam Showgroep Xtreme nog nooit eerder uit. Sharon en Danique Edens komen dit seizoen uit in de categorie duo twirling senior. Zij deden 14 mei voor het eerst mee en werden in de categorie senior novice geplaatst.

Solo dance twirl
In deze categorie hebben wij vier meiden die meedoen! Naomi Tuinstra en Imani Girigorie doen mee in de categorie solo dance twirl pre-teen beginner. Zij behalen goede resultaten, ga zo door meiden! Simone Didden en Sharon Edens doen mee in de categorie solo dance twirl senior beginner. Simone doet haar solo op het prachtige nummer “Alive” van Sia en Sharon twirlt op het vrolijke thema “Mad Hatter” van Alice in wonderland. Hun eerste wedstrijd was veel belovend, dus daar gaan we meer van horen.

Duo dance twirl
Kiné Poetoehena en Naomi Tuinstra vormen dit jaar voor het eerst een duo. Ze zijn erg gedreven en hebben er veel zin in! Op hun eerste wedstrijd zijn zij ingedeeld in de categorie pre-teen novice.