Rabobank fietsdag

De Rabobank Fietsdag is leuk én levert een mooi bedrag op voor onze vereniging. Meedoen is makkelijk: bij vertrek ontvangt u een routeboekje met stempelkaart.

Wij verzoeken u de stempelkaart zo volledig mogelijk in te vullen.

Na een prachtig rondje IJmond van circa 30 kilometer (anders dan voorgaande jaren!) eindigt u de route waar u begonnen bent. Daar ontvangt u de laatste stempel en levert u de volle en volledig ingevulde stempelkaart in. In totaal verzamelt u vijf stempels. Alleen volle stempelkaarten voorzien van naam en startnummer zijn € 12,50 voor uw vereniging waard!

Volle stempelkaarten kunnen tot uiterlijk 16.00 uur worden ingeleverd.

Deze dag zal gebruik worden gemaakt van het pontje Velsen en Pontje Buitenhuizen. Het kan zijn, dat u vanwege de drukte even moet wachten voordat u het kanaal kunt oversteken. Wij vragen hiervoor uw geduld en begrip.

Wilt u meefietsen voor Showgroep Xtreme? Dan vragen wij u om 10.30 uur te starten vanaf de Heemskerkse Golf Club aan de Communicatieweg 18 in Heemskerk. Showgroep Xtreme neemt deel met startnummer 41, hetgeen u mag invullen op uw stempelkaart. Iedere deelnemer ontvangt een Rabobank rugtasje met daarin o.a. een routeboekje met stempelkaart, een kleine versnapering en een flesje water.

Langs deze weg roepen wij weer zoveel mogelijk leden, donateurs, kennissen, vrienden en familie van onze leden op om mee te fietsen voor Xtreme op zondag 13 september! Het belooft een gezellige en sportieve tocht te worden!

Wij hopen weer op een grote groep deelnemers aan de Rabo Fietsdag voor Showgroep Xtreme dit jaar!

Met vriendelijke groet,

Namens het Bestuur van Showgroep Xtreme,
Martine Baltus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *