Pomponteam Vitality zilver op WK!

Zilveren pomponteam

Zaterdag 04 april namen zes van onze dames met pomponteam Vitality uit Alkmaar deel aan het Wereldkampioenschap Baton Twirling in Italië. Tessa, Simone, Sjomara, Danique, Richelle en Zhenya hebben een aantal geweldige dagen gehad in Italië. Op zaterdagavond zetten zij samen met hun team een geweldige show neer met een prachtig thema. Na een lange nacht slapen (lees: feesten omdat het zo goed ging) en een laatste finaledag werden zondagavond de resultaten bekend gemaakt. Het pomponteam behaalde een tweede plaats en nam het zilver mee terug naar Nederland.

Ook de andere deelnemers namens Nederland hebben hele mooie resultaten behaald. Showgroep Xtreme feliciteert jullie allemaal met jullie mooie prijzen!

Via deze link kunt u de show van het pomponteam bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *