Help Xtreme 25.000 euro te winnen!

Iemand die een belangrijke rol speelt binnen onze vereniging is Sjomara Nunes. Op vrijwillige basis geeft zij les aan verschillende groepen. Ze bedenkt de choreografieën, leert deze aan en zorgt ervoor dat de meiden er prachtig uitzien. Bovendien zet zij zich ervoor in om de leden van Xtreme tot een hoger twirl niveau te brengen. Daarnaast is zij ook actief in verschillende commissies waarmee zij bijvoorbeeld zorg draagt voor deelname aan en het organiseren van verschillende evenementen.

Daarom is Sjomara genomineerd als clubheld! Middels onderstaande link kan je op haar stemmen. Niet alleen maakt zij daarmee kans op 25.000 euro voor Xtreme, zelf maak je ook nog kans op mooie prijzen. Neem dus even twee minuten de tijd om op Sjomara te stemmen, dat verdient zij!

Stemmen kan via deze link: https://www.adclubheld.nl/selecteer/dv/sjomara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *