Xtreme en Sinterklaas

Sinterklaas is niet onopgemerkt voorbij gegaan bij Showgroep Xtreme. Op 16 november liepen de meiden mee tijdens de Sinterklaas intocht in Heemskerk. Ondanks de regen zwaaiden zij vol enthousiasme met hun pompons. Vervolgens werd er op het plein ook nog een optreden weggeven voor Sinterklaas. Op 03 december kreeg Showgroep Xtreme twee Zwarte Pieten op bezoek. De Pieten maakten een hoop lol met de meiden en namen voor iedereen een lekkere chocoladeletter mee.

Bekijk hier de foto’s!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>