Promotie voor Xtreme!!!

Afrika-show

Afrika-show

Gisteren, zondag 12 oktober, heeft Xtreme opnieuw deelgenomen aan een wedstrijd. Ook dit keer vond deze plaats in Alphen aan den Rijn, alleen wel in een andere sporthal. Om tien uur ’s ochtend vertrokken we met zijn allen. Op naar weer een leuke en gezellige dag!

De volgorde van het programma was dit keer net even anders dan voorgaande keer. De categorie accessories was voor ons als eerst aan de beurt. Dit betekende dat Imani de dag opende met haar ‘Suriname-show’, wat meteen voor heel veel sfeer op de tribune zorgde. Ze werd gevolgd door de senioren die hun ‘Afrika-show’ lieten zien. Deze show heeft niet alleen swingende muziek en mooie dans, maar draagt ook een boodschap met zich mee. Zo komt bijvoorbeeld Nelson Mandela voorbij. Zowel bij Imani  als bij de oudere meiden ging het erg goed en zij werden beloond met mooie punten. De senioren kregen zelfs heel erg hoge punten, waardoor inmiddels een klein beetje gehoopt wordt op deelname aan het Europees Kampioenschap. (Sponsoren zijn van harte welkom!!!)

Vervolgens was het de beurt aan alle solo’s dance twirl. Eerst liet Naomi haar show zien op muziek van Mary Poppins. Het ging dit keer nog beter dan de vorige keer. Samantha liet een andere choreografie zien dan de vorige keer, wat even tot verwarring leidde bij de supporter. Ze deed het erg goed! Na Samantha was het de beurt aan Michelle, die zelfs haar moeilijkste tricks gewoon allemaal netjes ving. Heel erg knap van haar! Na Michelle met de M, was het de beurt aan Richelle met de R (deze namen zorgen ook nog wel eens voor verwarring) en ook bij Richelle ging haar show nog beter dan de vorige keer. Het is mooi om te zien dat de meiden elke keer weer een stukje beter zijn.

De moeders hielden het programma goed bij

De moeders hielden het programma goed bij

Het ensemble, Simone, Zhenya en Sjomara, liet het publiek weer swingen op hun ‘Brasil-muziek’. De show zag er weer schitterend uit en dat ze er goed kunnen dansen wordt wel duidelijk met deze choreografie. Daarna was het de beurt aan onze kleinste meiden met hun show op muziek van ‘Alice in Wonderland’. Wat waren ze weer schattig! Ze waren na afloop wel een klein beetje verdrietig, maar dat was nergens voor nodig want ze hebben hogere punten hadden gehaald dan de vorige keer. Heel erg goed dus.

Boef Naomi kon het ook deze keer niet laten om een baton te stellen en dus was ook de politie weer van de partij vandaag. Gelukkig wisten de politie, inspecteur en FBI de zaak op te lossen. De show ging erg goed wat resulteerde in een eerste plaats.
De junioren dames waren ook vandaag weer niet te missen in hun roze glitter jurkjes. Niet alleen hun jurkjes straalden, de meiden zelf deden dit ook. Dit is wel een compliment waard, want hier hebben zij de afgelopen jaren hard aan gewerkt. Ze deden het super goed.Als laatste waren de senioren dames aan de beurt met hun ‘Army-show’. Qua kleding geheel in stijl lieten zij maar weer eens zien dat twirlen ook ontzettend stoer kan zijn. De show zit erg goed in elkaar en werd heel erg strak uitgevoerd. Dit werd door de jury beloond met mooie punten en promotie naar een hoger niveau!!

Het was weer een geweldige dag. Mooie shows, mooie resultaten en blije supporters. Niet alleen omdat zij genoten van de shows van Xtreme, maar ook omdat zij niet zo’n zere kont hadden als de vorige keer. Hoe dat kwam? Door deze lounge-kussen, sponsored by Karwei!

Karwei

Karwei

Resultaten

Alice in Wonderland

Peewee Dance Team Beginners

61,0 punten

Politie

Juvenile Dance Team Beginners

65,3 punten

Legally Blonde

Junior Dance Team Beginners

62,5 punten

Army

Senior Large Team Beginners

70,6 punten

Afrika

Senior Accessorie Team Beginners

77,8 punten

Naomi Tuinstra

Solo Dance Twirl Juvenile Beginners

63,8 punten

Samantha van Sollingen

Solo Dance Twirl Pre-teen Beginners

64,8 punten

Michelle van Duijn

Solo Dance Twirl Junior Beginners

61,5 punten

Richelle Edens

Solo Dance Twirl Senior Beginners

66,0 punten

Simone, Sjomara en Zhenya

Ensemble Dance Twirl Senior Beginners

66,5 punten

Imani Girigori

Solo Accessorie Juvenile Beginners

65,3 punten

Blij met de punten!

Blij met de punten!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *