De Kijkavond: één groot feest!

Elk jaar houdt Showgroep Xtreme vlak voor de zomervakantie een Kijkavond. Op deze avond laten alle groepen en solisten hun nieuwe show zien en zijn de donateurs en alle ouders, opa’s en oma, vriendjes en vriendinnetjes welkom om te komen kijken. Daarnaast worden er extra dansjes ingestudeerd met pompons en mogen de meiden eventueel zelf ook iets instuderen. Kortom, er is altijd een avondvullend programma.

Ook dit jaar was de Kijkavond weer één groot feest. Het is altijd wel weer even spannend of de shows op tijd af zijn en of de kleding goed zit. Gelukkig is dit helemaal gelukt en zagen de meiden er prachtig uit. De nieuwe choreografieën zijn erg leuk geworden en de meiden deden het super goed! Inmiddels zijn ze hard aan het trainen voor de wedstrijden die er aan zitten te komen.

Ben je benieuwd naar de thema’s van de verschillende groepen? Kom dan kijken op één van onze wedstrijden. Het is altijd leuk als de meiden support hebben!

(Later volgen meer foto’s van de Kijkavond!)

Kijkavond

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *