Zomerfestival Broekpolder

Er was een ponytram, een minigolf, een kermis, en er waren spetterende optredens van Showgroep Xtreme op het Zomerfestival in de Broekpolder.

Het was heerlijk weer. Op het kermisterrein stond een grote tent met helemaal achterin een podium waarop wij onze shows konden laten zien. Een wat haperend begin; de muziek startte niet en de rookmachine maakte de meisjes aan het schrikken. Uiteindelijk zette de muziek in en hebben de meisjes de benen uit hun lijf gedanst. Later op de dag kregen ze een herkansing en mochten ze de show nog een keer laten zien.

Ook de pompondans van de jongsten verliep niet zonder slag of stoot. Een van de meisjes struikelde en raakte beklemd achter het podium. De rest liet zich van hun meest professionele kant zien en na even geschrokken te zijn gingen ze gewoon door. Ondanks een grote blauwe plek en flinke schrik bij het meisje zelf, beklom ook zij dapper het podium opnieuw voor de volgende routine.

Er waren optredens van de teams, van solisten, van een trio en van de pompongroepen. Stokken vlogen door de lucht en werden sierlijk weer opgevangen, vrolijke muziek schalde tegen het canvas, pompons zwiepten van links naar rechts, en trotse ouders klapten luid.

Al met al was het een bewogen dag, waarop we konden laten zien wat Showgroep Xtreme allemaal in huis heeft.

(Heeft er iemand foto’s gemaakt van onze meiden? Mail deze dan naar lianda88@live.nl!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *