Xtreme Nederlands Kampioen!!!

1492131_624475884281484_631652154_o

Dit weekend vond het Nederlands Kampioenschap Runner-Up plaats in het Topsportcentrum in Almere. Het Large team van Showgroep Xtreme had zich geplaatst voor dit kampioenschap. De meiden waren als eerste (van de zeven) aan de beurt in hun categorie.

Ze straalden op de vloer met hun show met als thema Chicago. In hun sexy outfits stalen ze de show. Bovendien ging de choreografie erg strak en gelijk en vielen er maar weinig batons. Zo goed hadden ze de show nog nooit uitgevoerd. Toch werd er niet meteen gejuicht. De andere groepen waren immers ook erg goed.

Maar, hoewel de andere groepen ook erg goed waren, was Xtreme toch echt de beste. Tijdens de prijsuitreiking kregen ze te horen dat ze Runner-Up kampioen zijn geworden. En dit met erg hoge punten. Meiden, jullie hebben het hartstikke goed gedaan!

Foto Xtreme NK

One comment

  1. Ans schreef:

    Meiden van harte gefeliciteerd met het kampioenschap. Geweldig gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *