Alle groepen een eerste plaats!

RockstarOp 19 oktober vond de derde en laatste wedstrijd van het seizoen plaats voor de meiden van Showgroep Xtreme. De meiden hebben weer erg mooie resultaten behaald. De groepen behaalden zelfs allemaal een eerste plaatst!

De vorige wedstrijd werd Sharon helaas gediskwalificeerd omdat haar muziek het niet deed. Gelukkig liet Sharon zicht niet kennen en stond ze vol zelfvertrouwen klaar voor haar solo. En ze liet het publiek en de jury ook zeker een poepie ruiken. Ze behaalde dan ook erg mooie punten.

Ook het trio en de groepen van Showgroep Xtreme deden het weer erg goed. De kleine leeuwtjes blijven ontzettend schattig om naar te kijken. En de rockstars waren weer erg stoer. De jury beloonde alle groepen dan ook met mooie punten.

Resultaten

Peewee Dance Team De Leeuwenkoning 64,50 punten
Juvenile Dance Team Rockstar 66,50 punten
Junior Dance Team Victorious 65,90 punten
Senior Large Team Chicago 68,80 punten
Sharon Edens Solo Rhytmic Twirl Senior Beginner 66,00 punten
Danique, Richelle en Sharon Edens Team Accessorie Senior Beginner 66,10 punten

 

ShowgroepXtreme's  album on Photobucket

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *