Op naar het NK?

Chicago

Zondag 06 oktober vond de tweede wedstrijd van dit seizoen plaats. Alle groepen reisden hiervoor af naar Maarssen. Na de goede punten op de vorige wedstrijd, keken de meiden er naar uit om er nu weer een leuke dag van te maken met mooie resultaten.

Helaas begon de dag niet zoals we hadden gehoopt. Sharon stond helemaal klaar voor haar solo toen vervolgens bleek dat de muziekinstallatie haar muziek niet wilde afspelen. Dit leidde tot een diskwalificatie. Wat een domper! Gelukkig herpakte Sharon zich snel en zette samen met haar zussen een leuke show neer op muziek van ‘Burlesque’. (Team Accessorie Senior Beginner) De meiden straalden en vertoonden ware kunsten met hun hoeden en boa’s. Geheel aan het thema aangepast.

De jongste meiden waren weer omgetoverd tot schattige leeuwtjes. Omdat één van de meiden helaas niet mee kon doen door een blessure, hebben juf Richelle en juf Simone de choreografie nog snel aangepast. Gelukkig raakten de meiden niet in de war en deden zijn hun routine vol enthousiasme. Dit werd dan ook beloond door de jury.

Onze rocksterren lieten ook weer zien wat zij allemaal kunnen. Op onder andere de klanken van Queen (We will rock you) lieten zij zien dat zij al goed kunnen twirlen. En daarnaast kunnen ze ook erg goed presenteren. En rocken natuurlijk!

Ook de wat oudere meiden hebben het erg goed gedaan. Zij twirlden op muziek van de bekende tv-serie ‘Victorious’. Dit is erg vrolijke muziek en dit was van hun gezichten af te lezen. De juffen zijn er al weken op aan het hameren, maar nu kwamen dan eindelijk de lachen op hun gezicht tevoorschijn.

De oudste meiden deden voor de tweede keer hun show op muziek van ‘Chicago’. De choreografie zag er goed uit en de meiden hadden een erg mooie uitstraling. Dit resulteerde in hele mooie punten. De punten waren zelfs zo goed, dat zij zich geplaatst hebben voor de voorrondes van het NK Runner-Up. Spannend!

Aanstaande zaterdag hebben de meiden hun laatste wedstrijd van dit seizoen. Zij kunnen wel wat aanmoediging gebruiken, dus kom allemaal kijken in Lelystad!

Klik hier voor foto’s!

Resultaten

Peewee Dance Team De Leeuwenkoning 65,40 punten
Juvenile Dance Team Rockstar 61,90 punten
Junior Dance Team Victorious 61,00 punten
Senior Large Team Chicago 68,70 punten
Danique, Richelle en Sharon Team Accessorie Senior Beginner 65,60 punten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *