Mooie resultaten in Alphen a/d Rijn!

Zaterdag 14 september namen de groepen van Showgroep Xtreme voor het eerst dit seizoen deel aan een wedstrijd. De wedstrijd vond plaats in Alphen aan den Rijn. De meiden hadden ontzettend hard getraind en hoopten dan ook op goede resultaten.

Groepen

Eindpose LeeuwenkoningDe jongste groep meiden (Small Team Dance Twirl Peewee Beginner) zag er prachtig uit. Met hun staarten en schmink leken ze net echte leeuwen. Hele lieve, kleine, schattige leeuwen. Het thema van hun choreografie is dan ook ‘De Leeuwenkoning’. Voor een aantal meiden was het hun allereerste wedstrijd, dus erg spannend. De meiden deden het erg goed. De show was zo aandoenlijk dat menig supporter op de tribune de tranen in zijn ogen had staan.

De dames van het Small Team Dance Twirl Juvenile Beginner zagen er ontzettend stoer uit. In hun rock outfit stalen ze de show met hun choreografie met als thema ‘Rockstar’. Ja, met de uitstraling zit het bij deze dames wel goed. Ze kregen daarom ook erg mooie punten van de jury.

Het Small Team Dance Twirl Junior Beginners zag er ook heel erg mooi uit. De glitter jurkjes pasten prima bij hun thema. De meiden twirlen namelijk op de vrolijke muziek van ‘Victorious’, een televisieserie voor jongeren. Ze behaalden hiermee een mooie tweede plaats.

De oudere dames van het Large Team Senior Beginners doet dit jaar een show met als thema ‘Chicago’. De jazzmuziek uit deze Amerikaanse filmmusical is bij een ieder bekend. De choreografie zag er goed uit, de meiden hadden dan ook erg hard getraind. Dit werd door de jury beloond.

Solisten

Sharon Edens doet dit jaar voor het eerst als solist mee aan wedstrijden. Zij was daarom erg zenuwachtig voor haar eerste keer. Ondanks de zenuwen ging haar show met als thema ‘James Bond’ goed. Sharon is hard aan het trainen om de volgende wedstrijd nog beter te presteren.

Daarnaast deed Sharon, samen met haar zussen Richelle en Danique, ook nog mee als Team Accessorie. Zij gebruiken bij deze show met als thema ‘Burlesque’ verschillende attributen. Boa’s, hoeden en stoelen bijvoorbeeld. Bovendien laat Richelle nog een stukje tapdance zien. De show werd door de jury beloond met mooie punten.

Punten

Peewee Team De Leeuwenkoning 62,6 punten
Juvenile Team Rockstar 64,1 punten
Junior Team Victorious 62,0 punten
Senior Large Team Chicago 66,5 punten
Sharon Edens Solo rhytmic twirl Senior Beginner 60,6 punten
Danique, Richelle en Sharon Team Accessorie Senior Beginner 65,7 punten

Voor foto’s klik hier.

Wil je de meiden ook zien schitteren op een wedstrijd? Kom dan aankomende zondag kijken in Maarssen. Of bekijk voor een voorproefje van enkele van de shows dit filmpje van de Kijkavond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *