Xtreme op Sportfair Beverwijk

Op zondag 12 mei vindt er in Beverwijk een sportfair plaats. In en rondom ‘De Walvis’ zullen verschillende verenigingen de bezoekers kennis laten maken met hun sport, door het geven van demonstraties en clinics. Je kunt dus niet alleen kijken, maar ook meedoen!

Sportfair

Showgroep Xtreme zal ook aanwezig zijn op deze sportfair. Wij zullen met een kraam aanwezig zijn en daarnaast zullen wij een clinic en demonstratie geven. Wil jij graag weten wat twirlen nou echt is? Lijkt het je leuk om eens een baton (stokje waarmee je de sport beoefent) in je handen te hebben en daar trucjes mee te doen? Kom dan kijken naar onze demonstratie of neem deel aan een twirlclinic! Wil je meer informatie? Je kunt de hele dag bij onze kraam terecht voor vragen.

De tijden van de clinics en demonstratie die Showgroep Xtreme geeft:

12.45-13.15 uur clinic in de Sportarena
14.00-14.30 uur clinic in de Sportarena
15.00-15.30 uur demonstratie op het Hoofdpodium

Alle groepen van Xtreme nemen deel aan de demonstratie.

Klik hier voor meer informatie over de sportfair.

Bron afbeelding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *