Een nieuwe website!

LOGOXTREMEWelkom op de vernieuwde website van Showgroep Xtreme! Op dit moment worden nog de laatste puntjes op de i gezet. Het kan dus zijn dat u hier en daar wat mist. (Dit gaat met name om de links naar fotoalbums en filmpjes van eerdere jaren.) Dit zal over enkele weken helemaal in orde zijn.

Natuurlijk zijn wij heel erg benieuwd wat u van de website vindt. We zouden het leuk vinden als u een berichtje achterlaat in ons gastenboek!

Op dit moment zijn de groepen van Showgroep Xtreme hard bezig met het instuderen van nieuwe choreografieën voor het nieuwe wedstrijdseizoen. Wij zullen dit jaar met vier groepen deelnemen aan de wedstrijden. Daarnaast zal er ook een solist en team accessories deelnemen. De wedstrijden zullen plaatsvinden na de zomervakantie. Te zijner tijd komen de data in de agenda te staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *